Handbal-Sezon închis pentru Minaur - Ziarul de Maramures

Handbal-Sezon închis pentru Minaur

Joi au fost programate jocurile sferturilor de finală din Cupa României la handbal masculin. Minaur a întâlnit în această fază pe CSM Bacău, pierzând categoric, scor 24-32 (9-16), într-un joc dominat clar de echipa moldoveană, care se califică în Final Four. Cu acest meci se încheie sezonul pentru CS Minaur, scrie minaur.ro.

Locul 6 în Liga Florilor, sferturi de finală în EHF European Cup și sferturi de finală în Cupa României, acestea sunt rezultatele la final de drum 2020-2021 pentru echipa noastră.

CSM Bacău ne-a păcălit din nou în Cupa României, așa cum a mai făcut-o, doar că acum nu prea avem multe de lăudat dată fiind diferență de scor. O diferență plecată de la 5-5 (min. 13), care s-a mărit până la 7 goluri la pauza dintre reprize. Evident, de la 9-16 este greu să te gândești că ai mai putea obține vreo calificare în restul de 30 de minute rămase, mai ales că finalul de meci cu Făgăraș, de marți, ne-a arătat că nu ținem bine fizic în ultima parte a meciului. Minaur a avut o tresărire de orgoliu și a ajuns la 18-20 (min. 43), însă moldovenii s-au distanțat rapid și au câștigat fără probleme.

CS Minaur Baia Mare – CSM Bacău: 24-32 (9-16)

Sala Rapid din București
Arbitri: Ionuț Cazan – Gesur Suliman (Constanța). Observator FRH: Doru Manea (București)
Aruncări de la 7m: 0-2 (niciuna transformată; au ratat: Păunică, Crnoglavac). Minute de eliminare: 14-14s
CS Minaur: Ionuț Ciobanu, Răzvan Pop – Călin Căbuț 9, Tomas Cip 4, Ionuț Ramba 5, Milan Kotrc, Nikola Skrobic 2, Daniel Bera 2, Mihai Dobra 1, Andrei Buzle 1, Tudor Buguleț, Robert Nagy, Sergiu Makaria, Daniel Mureșan, Mihai Bușecan, Albert Cristescu. Antrenor: Alexandru Sabou
CSM Bacău: Saldațenka, R. Tamas, Rusu – I. Rotaru, M. Bujor 4, Huta 3, Sretenovic 5, G. Bujor 8, Stănică, Crnoglavac 6, Coric, Capotă 1, Iordachi 1, Murariu, Păunică 4. Antrenor: Sandu Iacob.

Foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!