Radu Trufan: Felicit sportivii care au făcut cunoscut județul Maramureș la Campionatele Mondiale de Atletism în Sală - Ziarul de Maramures

Radu Trufan: Felicit sportivii care au făcut cunoscut județul Maramureș la Campionatele Mondiale de Atletism în Sală

Un exemplu de perseverență, de disciplină și demn de urmat. Asta simți în momentul în care stai de vorbă cu sportivii din Maramureș, indiferent dacă este vorba de sportul de elită sau masters, ne-a mărturisit Radu Trufan, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș.

Sportivii care au făcut cunoscut județul Maramureș la Campionatele Mondiale de Atletism în Sală au fost felicitați de Radu Trufan pentru întreaga muncă depusă, dar și pentru rezultatele frumoase obținute în cadrul competiției.

Radu Trufan, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș: ”Am avut plăcerea să îi felicit pe Nicoleta Marinela Sasu, Monica Hordo, Maria Șter, Iosif Hecko, Carol Farcaș și Artur Miklos, cei care au făcut cunoscut județul Maramureș la Campionatele Mondiale de Atletism în Sală. Cel mai amplu eveniment destinat sportivilor masters care a avut loc în perioada 26 martie – 1 aprilie, la Torun, Polonia. Atleții masters din Maramureș au obținut patru din cele 14 medalii cucerite de echipa României. Iosif Hecko, medalie de argint în proba de 10 km alergare pe șosea și medalie de bronz la 6.000 m cross country, Maria Șter, bronz la 800 m, iar Nicoleta Sasu, medalie cu aur, împreună cu echipa, la 8.000 m cross country.

Sportivii au fost invitați în Sala ”Bogdan Vodă” din cadrul Consiliului Județean Maramureș unde și-au împărtășit experiența acumulată la Campionatele Mondiale de Atletism în Sală.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!