Replică. Ciprian Stanciu: ”Sunt izolat de echipă, umilit și șantajat!” - Ziarul de Maramures

Replică. Ciprian Stanciu: ”Sunt izolat de echipă, umilit și șantajat!”

După publicarea materialului de ieri în care îmi expuneam OPINIA MEA în legătură cu scandaul înregistrării de la Minaur Baia Mare, așa cum am promis și cum este normal să procedez îi dau posibilitatea jucătorului CIPRIAN STANCIU să-și spună părerea față de cele întâmplate la Minaur Baia Mare, legate de înregistrare, contract sau evoluțiile sale.

Mă bucur că Stanciu a dat curs acestui DREPT LA REPLICĂ, pentru ca iubitorii fotbalului din Baia Mare să cunoască în întregime și versiunea sa, care diferă de cea exprimată la conferința de presă de conducerea tehnică și administrativă a clubului. Iată mai jos, replica lui CIPRIAN STANCIU:

Vă mulțumesc frumos că îmi permiteți să răspund și sper să acopăr toate subiectele astfel încât toată lumea să afle și „partea mea de adevăr”. În primul rând, sunt profund dezamăgit de faptul că unii ziariști din presa locală au deviat grav de la subiect la conferința de presă, transformându-se din oameni aflați în căutarea adevărului în acuzatori fără dovezi. Respect presa, dar s-a creat un alt subiect, în loc să se discute despre adevărata problemă, respectiv faptul că sunt izolat de echipă, umilit si șantajat ca să cedez și să reziliez contractul, respectivul ziarist s-a transformat în avocatul acuzator fără probe. Doar pe zvonuri. Halal deontologie. Au aprobat și sunt de acord cu dialogul, dar îi deranjează o presupusă înregistrare? În loc să vorbim despre discriminarea la care sunt supus, atacăm victima discriminării? În loc să fim indignați despre metodele de șantaj clar exprimate, suntem contrariați de faptul că a apărut în presă discuția din timpul antrenamentului? Eram în plin antrenament, separat de restul lotului, “exilat”, când a apărut dl.Miriuță și a pornit discuția, pe care mă bucur că o recunoaște! AICI RESTUL DECLARAȚIEI publicată de colegul nostru Ioan R. Ster de la baiamaresport.ro

Un articol cu drept la replică semnat de jurnalistul sportiv Ioan R. Ster și preluat de la baiamaresport.ro

Sursa foto: CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!