Rugby: Kefentse Mahlo un vitezist transferat în Baia Mare - Ziarul de Maramures

Rugby: Kefentse Mahlo un vitezist transferat în Baia Mare

În cursul acestei săptămâni, oficialii C.S.M.Știința Baia Mare au parafat un al cincilea transfer al acestei ierni prin aducerea pentru o perioadă de doi ani a jucătorului de origine sud-africană Kefentse Mahlo.

Născut pe data de 31 martie 1993 în provincia Limpopo, la Tzaneen (localitate cu o populație de circa 14.000 de locuitori), aripa sud-africană de (1,76 m – 86 kg) a evoluat pentru prima oară în 2008 pentru „antilopele” de la Hoerskool Benvorster. A intrat apoi la Under 17 ani în circuitul formației Hoerskol Benvorster Limpopo Blue Bulls (o sub-uniune a Blue Bulls Rugby Union), formație pentru care a evoluat între (2010-2011). A continuat rugby-ul la Under 19 și 21 de ani evoluând sub culorile University of Pretoria Blue Bulls (2012-2014).

Începnd cu vârsta de 21 de ani în 2014 face pasul spre competițiile rezervate seniorilor evoluând pentru University of Pretoria Blue Bulls în Vodacom Cup, Suppersport Challenge, Currie Cup respectiv Super Rugby. În perioada când evolua la Under 16 respectiv Under 20 de ani, Kefentse Mahlo este convocat în lotul lărgit al reprezentativei Africii de Sud.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!