Taekwon-do ITF: CS Știința-Dragonul Baia Mare a bifat primul stagiu national din acest an. Clubul a dat start la înscrieri - Ziarul de Maramures

Taekwon-do ITF: CS Știința-Dragonul Baia Mare a bifat primul stagiu national din acest an. Clubul a dat start la înscrieri

În perioada 21-24 ianuarie 2021, Clubul Sportiv Știința-Dragonul Baia Mare a participat la Stagiul Național de Taekwon-do ITF pentru antrenori/instructori, arbitri și sportivi care s-a desfășurat la Sibiu fiind prima acțiune sportivă bifată din calendarul clubului pe anul 2021.

Dan Goron, centura neagră 6 dan, instructor international: ”A fost un stagiu reușit și bine organizat și multumim pe aceasta cale Comisiei Tehnice Naționale pentru modul în care au structurat și prezentat informația predată încât să fie utilă tuturor. De asemenea Federația Romana de Taekwon-do ITF și clubul organizator ACS Puma Sibiu au făcut tot posibilul încât să fie o activitate bine organizată. Finalul stagiului a adus o nouă reușită pentru club, o nouă centură neagră 1 dan obținută prin examen de către sportivul Sorin Frixeni. Comisia Tehnică de examinare a fost compusă din Master Mureșan Alexandru 7 dan, Marius Ionicescu 5 dan și Alin Lazurca 5 dan.”

Facem precizarea că, în această perioadă, la CS Știința-Dragonul Baia Mare se fac înscrieri pentru grupele de vârstă 5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani, 14-18 ani, + 18 ani, atât pentru antrenamente în sală, cât și pentru antrenamentele desfășurate online. Sportivii sunt pregatiti de catre antrenorul emerit Dan Goron.

Cei care iubesc mișcarea sau consideră că a venit momentul să facă puțină mișcare se pot înscrie pentru practicarea acestui sport la numărul de telefon 0744.753.754.

Video: Federația Română de Taekwon-do ITF, Facebook

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!