Un meci pierdut de noua conducere la masa verde-A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare - Ziarul de Maramures

Un meci pierdut de noua conducere la masa verde-A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare

Potrivit țintarului Federației Române de Fotbal în cursul zilei de duminică ar fi trebuit să aibă loc meciurile din cadrul celei de-a treia etape a play-out-ului Diviziei A la fotbal feminin. A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare (singura echipă de prim eșalon din Maramureș) avea să joace pe propriul teren în compania vecinei de clasament A.C.S.Ladies Târgu Mureș.

Cu două victorii identice (2-1 în deplsare la C.S.S.Târgoviște respectiv acasă cu Universitatea Galați), târgu-mureșencele veneau cu gândul obținerii maximului de puncte puse în joc, fără însă a spera că ele vor fi dobândite fără a se întrebuința în vreun fel pe teren. Cu doar câteva momente de startul partidei, centralul partidei Zsolt Kopriva din Carei a ieșit la marginea terenului solicitând conducerii clubului băimărean să facă dovada prezenței personalului medical delegat pentru acest joc.

O parte din noua conducere a Consiliului Director prezentă la stadion în speță președintele Cristian Vasile Săsăran respectiv vicepreședintele Daniel Pop au început să se agite câutând soluții de salvare a situației. După cele 30 de minute de grație acordate în baza regulamentelor în vigoare, centralul partidei, Zsolt Kopriva a fluierat finalul jocului, pierdut fără drept de apel la masa verde de „domnițele râului”.

Iată deci că s-a reușit o nouă premieră a fotbalului feminin maramureșean, acela de a se pierde un meci pe propriul teren datorită lipsei de profesionalism dovedită de o conducere ce are în componența sa un președinte și patru vicepreședinți care își propun ca în sezonul viitor A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare să lupte pentru un loc în play-off.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!