Volei: Știința Explorări Baia Mare întâlnește miercuri sportivii de la SCMU Craiova - Ziarul de Maramures

Volei: Știința Explorări Baia Mare întâlnește miercuri sportivii de la SCMU Craiova

Miercuri, 15 decembrie, de la ora 17.00, Știința Explorări va juca acasă cu SCMU Craiova. Partida va fi arbitrată de Paul Szabo-Alexi (Oradea) și Adrian Bărdășan (Târgu-Mureș). Dinu Olăhuț (Baia Mare) va fi observator din partea Federației Române de Volei, notează clubul de volei.

Meciul este abordat de pe poziția a 7-a a clasamentului, cu 15 puncte, în timp ce adversarii noștri ocupă locul 4, cu 23 de puncte.

Programul etapei a 11-a (miercuri, 15 decembrie):

– Dinamo București – Rapid București (ora 14);
– Steaua București – CSU UV Timișoara (ora 17);
– Arcada Galați – Universitatea Cluj (ora 17);
– Știința Explorări – SCMU Craiova (ora 17, TVR 3, Facebook Baia Mare Urban Sports);
– SCM Zalău – Olimpia Titanii București (ora 18);
– Unirea Dej – CSU Știința București (ora 18).

Spectatorii vor putea asista la partida Știința Explorări – SCM Zalău în condițiile respectării prevederilor legale privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Accesul în sală va fi permis:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virului SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;
– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confrimării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și cel al ministrului Sănătății.

Foto-Stiinta Explorări

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!