11 grade C astăzi în Maramureș. Temperaturile minime nu vor scădea sub -4 grad C

Cerul este senin, vântul prezintă intensificări trecatoare în zona de munte. Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 11 grade C, iar cele minime între -4 grade și -1 grad C. Dimineața și noaptea izolat, în zonele joase, se va semnala ceața.

Vremea a fost caldă în cursul zilei și apropiată de normalul termic al perioadei noaptea. Cerul a fost variabil, temporar noros în prima parte a zilei când izolat la munte a nins. Vântul a suflat slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă de până la 50 km/h, la stația meteo Iezer, unde a spulberat trecător zăpada. Temperaturile maxime au fost cuprinse între 8 grade C la Ocna Șugatag și 12 grade C la Baia Mare. În zona montană înaltă trecător s-a semnalat ceața.
Cel mai rece a fost noaptea trecută și în această dimineață la Târgu Lăpuș -5 grade, -4 grade C la Cavnic și Sighetu Marmației, -3 grade în Baia Mare. Stratul de zăpadă a măsurat până la 50 cm la stația meteo Iezer.

Info trafic

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și parțial umed în zona de munte, respectiv curat și uscat în rest. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu trei utilaje și au răspândit opt tone de material antiderapant pe DN18. Vizibilitatea în trafic este buna.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!