Baia Mare: A furat o mașină pentru o scurtă plimbare prin oraș. Polițiștii l-au ”cazat” pe tânărul autor în Centrul de Reținere

Un tânăr, de doar 23 de ani, a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă după ce a furat un autoturism pentru a se plimba cu el prin oraș. Angajații Poliției Municipiului Baia Mare au fost sesizați prin 112, ieri, în jurul orei 17.00.

”Polițiștii din Baia Mare, au fost sesizați prin 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras un autoturism din faţa imobilului de domiciliu. La fața locului, polițiștii au identificat apelantul ca fiind un bărbat de 38 de ani, iar în urma activităților informativ operative desfăşurate, în jurul orei 18.00, autoturismul sustras a fost identificat pe strada Iuliu Maniu din municipiu”, precizează Poliția Maramureș.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 23 de ani din Baia Mare, care a relatat faptul că o persoană i-ar fi încredinţat maşina pentru a se plimba cu ea.

În cauză, în urma probatoriului administrat polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!