Băiețel de 3 ani lovit de o autoutilitară la Tăuții de Sus. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Copilul de doar 3 ani se afla cu mama sa când șoferul autoutilitarei l-a accidentat și și-a continuat traseul. Ulterior, polițiștii au reușit să dea de urma lui. Este vorba despre un tânăr din Șișești în vârstă de 33 de ani. Băiețelul a fost transportat la spital.

Polițiștii din Baia Sprie au fost cei care au preluat evenimentul rutier, după ce un apel la 112 a anunțat accidentul.

Poliția Maramureș: ”Astăzi, la ora 10.23, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe DN 18, în Tăuții de Sus, pe strada Forestierilor a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor de 3 ani din Baia Sprie, în timp ce se afla cu mama sa, a fost surprins și accidentat de o autoutilitară, având direcția de deplasare Baia Mare către Baia Sprie. Ulterior, autoutilitara și-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului. Minorul a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații medicale.”

În urma activităților investigative ale polițiștilor de investigații criminale și rutieri din Baia Sprie, s-a reușit identificarea în timp scurt a conducătorului auto care a părăsit locul accidentului fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani din Șișești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Acum polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Foto-Arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!