Băimărean lovit de o mașină condusă de o șoferiță din Baia Sprie. Accidentul s-a produs în localitatea Șurdești

Băimăreanul a fost surprins și accidentat de o mașină condusă de o șoferiță din localitatea Baia Sprie. Accidentul s-a produs în Șurdești. Polițiștii fac cercetări.

Incidentul rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07.30. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de o femeie de 23 de ani din Baia Sprie, dinspre Șurdești înspre Copalnic Mănăștur a lovit, accidentând un pieton de 58 de ani din Baia Mare. Victima se deplasa în calitate de pieton din sens opus autoturismului, pe partea carosabilă, întrucât în zona respectivă nu există trotuar. Autoturismul s-a răsturnat pe plafon, iar victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Ambelor persoane implicate le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, a informat astăzi, la ora prânzului, Poliția Maramureș.

Polițiștii derulează cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea accidentului rutier.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!