Mașină mistuită de flăcări la Sighetu Marmației. Pompierii au lichidat focul

Pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii. Evenimentele s-au petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Maramureș.

Primul incendiu a fost semnalat la o afumătorie aflată pe raza localității Satulung. Pentru lichidarea focului au intervenit pompierii din Șomcuta Mare. În urma incendiului au ars diverse produse din carne.

Cel de-al doilea incendiu s-a produs la acoperișul unei case din localitatea Borșa. Pentru stingerea acestuia au intervenit salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție locală cu două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D.  Focul a distrus acoperișul casei în proporție de 45 %, diverse obiecte de îmbrăcăminte și aparatură electrocasnică. De asemenea, în urma incendiului s-au degradat, în proporție de 40 %, două încăperi în suprafață de circa 9 metri pătrați.

La ultima solicitare s-au deplasat pompierii militari sigheteni, care au lichidat focul izbucnit la un autoturism. Flăcările au distrus elementele combustibile din compartimentul motor, dar și interiorul autoturismului. De asemenea, încă două autoturisme parcate în apropiere au fost afectate de incendiu.

Foto: ISU Maramureș

 

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!