USR Maramureș: Margareta Petruț, Sorin Petrovan și Vasile Weisenbacher au fost prezenți la un team building în Râmnicu Vâlcea - Ziarul de Maramures

Breaking News

USR Maramureș: Margareta Petruț, Sorin Petrovan și Vasile Weisenbacher au fost prezenți la un team building în Râmnicu Vâlcea

Cei mai implicați membri USR ai fiecărei filiale județene din țară, care au fost activi în campania ”Door to door”, au participat la un team building. Evenimentul s-a desfășurat la Râmnicu Vâlcea, iar din Maramureș au participat Margareta Petruț, Sorin Petrovan și Vasile Weisenbacher, se precizează pe pagina de Facebook, USR Maramureș.

Discuțiile s-au axat pe teme precum mobilitate și motivare în acțiunile viitoare, identificarea și pregătirea candidaților pentru următoarele alegeri. Totodată, s-a mai discutat și despre utilizarea eficientă a platformei qomon.

”Cu siguranță experiența pe care au acumulat-o în cadrul acestor întâlniri va fi o oportunitate de a forma echipe puternice și bine organizate pe linie politică în cadrul organizațiilor USR de la nivelul județului Maramureș”, punctează USR, Filiala Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!