Băimăreanul Daniel Adrian Pop, pe listele europarlamentare USR - Ziarul de Maramures

Băimăreanul Daniel Adrian Pop, pe listele europarlamentare USR

USR Maramureș anunță prezența unui candidat pe listele la alegerile europarlamentare. Dan Adrian Pop reprezintă o voce autentică a comunității noastre, antreprenor, om de afaceri, cu o viziune clară privind dezvoltarea durabilă a județului nostru în cadrul Uniunii Europene.

Alegerile interne s-au încheiat. Candidații USR pentru europarlamentare au avut întâlniri la nivel de județe cu membrii și simpatizanții partidului pentru a se prezenta și mai ales pentru a-și prezenta proiectele pe care le au pentru dezvoltarea fiecărei zone în parte. Este important faptul că, pe listă se află și băimăreanul Adrian Dan Pop. Cunoscut om de afaceri, antreprenor, un om cu viziuni clare asupra proiectelor Uniunii Europene, care cu siguranță ne va reprezenta județul la Bruxelles. Cu USR, românii au o alternative onestă și profesionistă, a subliniat Radu Trufan, președinte USR Maramureș.

Candidatul USR Maramureș se angajează să promoveze interesele județului nostru la nivel european, adresând probleme cheie precum mediul de afaceri, protecția mediului înconjurător, dezvoltarea infrastructurii locale, susținerea sectorului agricol și îmbunătățirea accesului la sănătate, educație și inovare. Cu siguranță, Dan Adrian Pop, aflat pe poziția 20, este unul dintre candidații motivați să apere valorile democratice ale maramureșenilor în Uniunea Europeană.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!