OFICIAL. Bogdan HODOROGEA este președintele AUR BAIA MARE. Darius Pop, deputat: ”Bine ați venit!” - Ziarul de Maramures

Breaking News

OFICIAL. Bogdan HODOROGEA este președintele AUR BAIA MARE. Darius Pop, deputat: ”Bine ați venit!”

Bogdan Hodorogea este noul PREȘEDINTE AUR Baia Mare. Anunțul a fost făcut astăzi, 28 septembrie, la ora prânzului, în cadrul conferinței de presă organizată de AUR Maramureș.

Președintele AUR Maramureș, deputat Darius Pop a fost cel care l-a prezentat pe președintele AUR Baia Mare, Bogdan Hodorogea: Astăzi este o zi importantă pentru Filiala AUR Baia Mare. Este o zi importantă pentru întreaga scenă politică băimăreană, dar și pentru cetățenii municipiului reședință de județ. Astăzi vă prezint noul președinte AUR Baia Mare, împreună cu echipa sa. Pe această cale îl felicit pentru decizia pe care a luat-o, aceea de a veni spre noi, spre organizația AUR Maramureș. Domnule Bogdan Hodorogea bine ați venit și mă bucur că sunteți alături de noi. Este un om de bună-credință. S-a făcut remarcat în politica locală și cea județeană prin vehemența cu care a luptat împotriva sistemului. Este un om familist, credincios și azi a făcut un pas important atât pentru politica locală, cât și pentru municipiul Baia Mare.

Bogdan Hodorogea, președinte AUR Baia Mare: ”În primul rând doresc să-i multumesc domnului președinte AUR Maramureș, deputat Darius Pop și colegilor din AUR pentru încrederea acordată. Mă simt onorat. Intrăm într-o perioadă de muncă asiduă, pentru dezvoltarea organizației AUR Baia Mare, iar acest lucru îl realizăm în echipă și cu susținerea voastră, a tuturor cetățenilor. Invit toți băimărenii, care doresc să se implice în dezvoltarea municipiului Baia Mare, să vină cu toată încrederea spre organizația AUR Baia Mare. Urmează să organizăm întâlniri cu toți simpatizanții noștri pentru a ne cunoaște și pentru a discuta despre nevoile băimărenilor, dar și pentru a găsi împreună cele mai bune soluții. Îndemn toți băimărenii să vină spre mine și implicit spre AUR Baia Mare pentru a ne sesiza toate neregulile sau neplăcerile care țin de zonele în care locuiesc. Din 2024 vom fi prezenți fizic, în toate cartierele municipiului Baia Mare. Orașul nostru se află într-o perioadă extrem de dificilă. După ani de minciuni și promisiuni am rămas doar cu celebrele panseluțe. Unde este parcul industrial …? Restul declarației SUS în VIDEO!

Bogdan Hodorogea are 40 de ani, este căsătorit și are doi copii. În prezent este consilier local al Municipiului Baia Mare și președintele Comisiei de Verificare din cadrul Consiliului Local Baia Mare. Ca și profesie este manager de proiecte. De la începutul mandatului său, de ales local (2020) a militat împotriva proiectelor păguboase municipiului Baia Mare (VEZI VIDEO JOS) și a fost PRO pentru proiectele benefice comunității noastre. Este printre puținii consilieri locali, pe care i-a avut Baia Mare, în ultimii 10 ani, căruia nu i-a fost teamă să lupte împotriva acelora care cred că Primăria, Consiliul Local și orașul Baia Mare sunt pe personă fizică. Ziarul de Maramureș a fost alături de consilierii cu principii sănătoase și va fi în continuare, indiferent de culoarea politică.

Președintele AUR Maramureș, deputat DARIUS POP și președintele AUR Baia Mare, BOGDAN HODOROGEA, vor fi prezenți vineri, 29 septembrie 2023, de la ora 11.00, în redacția Ziarul de Maramureș în calitate de invitați ai jurnalistei Ana Avram, la ALTERNATIVE. Emisiunea va fi transmisă în direct pe pagina de FACEBOOK Ziarul de Maramureș.

Vă invităm să ne urmăriți!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!