Unde putem mânca la Sărbătoarea Castanelor 2024? Vezi zonele dedicate copiilor, zonele alocate produselor de artizanat - Ziarul de Maramures

Unde putem mânca la Sărbătoarea Castanelor 2024? Vezi zonele dedicate copiilor, zonele alocate produselor de artizanat

Arhivă-Sărbătoarea Castanelor Arhivă-Sărbătoarea Castanelor

Unde putem mânca la Sărbătoarea Castanelor 2024? Vezi zonele dedicate copiilor, zonele alocate produselor de artizanat. 👇

În acest weekend, în Municipiul Baia Mare se desfășoară Sărbătoarea Castanelor 2024. Administrația publică locală a împărțit evenimentul pe mai multe zone.

Astfel, vor fi amplasate două scene, în Piața Libertății și pe Bulevardul Unirii, zona Catedrală. Programul concertelor AICI:

CLICK: Castane 2024. ANDRA, 3 SUD EST, ANDIA, DIRECȚIA 5 pe scena amenajată pe Bulevardul Unirii, din Baia Mare

CLICK: Programul Sărbătorii Castanelor 2024, pe scena amplasată în Piața Libertății din Baia Mare

În Piața Libertății vor fi prezenți peste 100 de exponanți la standurile pregătite de SPAU Baia Mare. Aici vor fi expuse comercializării produse artizanale realizate de meșteri și artiști populari. Tot aici, vor fi zone special amenajate pentru vânzarea castanelor prăjite, vin fiert, produse de patiserie, cozonac secuiesc, produse tradiționale.

În piața Cetății sunt programate două spectacole de excepție, este vorba despre Grand Madame și Concertia JAZZ, detalii găsiți AICI:

CLICK: Castane 2024. Programe spectaculoase în Piața Cetății din Baia Mare! GRANDE MADAME și JAZZ Concertia LIVE

GRAND MADAME
GRAND MADAME

Pe Bulevardul Unirii, peste 150 de agenți economici și producători vor ocupa standurile. Astfel, pe tronsonul cuprins între strada Hortensiei și până la zona Catedralei sunt comercializate produse de alimentație publică cum ar fi: mici, grătare, pulpe prăjite, tochituri, cârnați, murături etc. În zona străzii Hortensiei, participanții la eveniment vor putea cumpăra castanet prăjite, cozonac secuiesc, dulciuri și alte produse de patiserie. Restul zonelor din Bulevardul Unirii vor fi ocupate de comercianții de produse de artizanat, produse industrial, fructe și legume etc.

Arhivă-Sarbatoarea Castanelor
Arhivă-Sarbatoarea Castanelor

În zona bazinului de înot vor putea fi găsite produsele de pielărie. Tot aici, pe aleea care duce spre bazin, vor fi montate jocuri pentru copii. Există și alte două locații dedicate celor mici, respectiv: pe platoul din apropierea fostului sediu BCR, cladire aparținând acum municipiului Baia Mare și în zona Sălii Sporturilor ”Lascăr Pană”. De precizat ar fi faptul că, în cele trei zile de sărbătoare, tinerii se vor putea bucura de roata panoramică, iar copiii de carusel și alte jocuri gonflabile pregătite de organizatori.

EXPO FLORA MARAMURES 2024 va fi organizată în Parcul Central. DETALII AICI:

CLICK: EXPO FLORA 2024, deschiderea oficială, locația și noutatea pentru băimăreni//44 de standuri; intrarea este GRATUITĂ

Parada de deschidere a Sărbătorii Castanelor 2024 va avea loc vineri, de la ora 13.00, pe Bulevardul Traian. Detalii AICI:

CLICK: BM. Parada de deschidere a Sărbătorii Castanelor 2024 va porni de pe Bulevardul Traian. Vezi aici, traseul și ora defilării!

Arhivă-Sărbătoarea Castanelor, Baia Mare (arhiva)
Arhivă-Sărbătoarea Castanelor, Baia Mare (arhiva)

Nu uitați că în acest an, nu vor fi artificii, ci un joc de lumini spectaculos realizat cu ajutorul dronelor, proiectat deasupra Bulevardului Unirii din Baia Mare. Jocul de lumini va fi sâmbătă seara de la ora 22.00 și va dura 10 minute.

Nu uitați că pe perioada Sărbătorii Castanelor 2024 sunt și câteva restricții de circulație, detalii AICI:

CLICK: Se închide circulația auto în perioada 17-23 septembrie 2024, pe mai multe bulevarde și străzi din Municipiul Baia

Informatii furnizate de Directiile din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare.

Foto-arhiva

# Unde putem mânca la Sărbătoarea Castanelor 2024? Vezi zonele dedicate copiilor zonele alocate produselor de artizanat

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!