26-28 MAI: Descoperă cele mai noi modele de mașini noi, la AUTO SHOW MARAMUREȘ

Cele mai noi modele de mașini vor fi expuse, la sfârșitul acestei săptămâni, în parcarea Baia Mare Value Centre, în cadrul celei de-a III-a ediții a evenimentului ”Auto Show Maramureș 2023”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu centrul comercial.

Auto Show Maramureș, eveniment dedicat industriei auto și profesioniștilor din domeniu, aduce în atenția pasionaților de mașini cele mai noi modele. Vor fi expuse ”jucării” pentru sportul cu noroi, pentru apă ori zăpadă: ATV-uri, SSV-uri sport, SSV-uri utilitar, JET SKI-uri, SNOWmobile.

În cadrul evenimentului vor mai fi promovate oferte de servicii și produse bancare și produse eco de curățare auto. Nu vor lipsi nici anul acesta mașinile de epocă. Iar Serviciul Rutier Maramureș își va prezenta tehnica de lucru. Noutatea ediției din acest an va fi un simulator de accidente rutiere.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș îi invită pe maramureșeni să se alăture evenimentului și să viziteze cea de-a treia ediție ”Auto Show Maramureș”, cu mențiunea că dealerii auto îi vor provoca pe vizitatori și la test-driveuri.

Auto Show Maramureș, 26 – 28 mai, în parcarea Baia Mare Value Centre!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!