ACTUALIZARE-SC VITAL SA: Utilizatorii de pe strada Tineretului din Baia Mare, fără apă potabilă până la ora 18.00

În urma unei avarii la conducta de transport apă potabilă Dn 800 mm utilizatorii de pe strada Tineretului din Baia Mare vor rămâne fără apă până la ora 18.00.

Până la izolarea conductei afectate de avarie și echilibrarea presiunii în rețea vor exista scăderi de presiune în zona George Coșbuc.

S.C. VITAL S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Ca urmare a acestor lucrări se va sesiza o creștere a turbidității apei potabile. Dorim să asigurăm utilizatorii serviciilor noastre că problema colorării apei nu va fi una de durată şi în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon 0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

SC VITAL SA

ACTUALIZARE SC VITAL SA

Urmare a avariei produse la conducta de Dn 800 mm (PREMO), de pe str. Tineretului, în mai multe zone ale orașului Baia Mare, apa va avea turbiditate ridicată și presiune scăzută.

Vă mulțumim pentru înṭelegere, SC VITAL SA.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!