(FOTO) Baia Mare este acasă

Frumusețea este în ochii celui care privește. Iubirea este în sufletul celui care năzuiește să spere și să creadă, să vadă lumina dincolo de întuneric.

Dacă suntem ceea ce iubim, atunci eu sunt o mică parte din aceste imagini care reflectă orașul pe care sunt onorat să îl numesc ACASĂ, căruia m-am dedicat și mă ofer neobosit. Din iubire pentru cetate și oameni, pentru Dumnezeu și tot ceea ce a creat pentru noi atât de frumos și admirabil.

Să prețuim Baia Mare, să protejăm comunitatea băimăreană, să ne bucurăm respectând împrejurimile verzi, de toamnă colorate. Cine suntem, știm: un oraș multicultural, multietnic, în care ne respectăm și în care dragostea dintre cetățeni este suprema tărie a orașului. Ce avem, cunoaștem și prețuim, vedem și în imaginile de mai jos.

Nu e nevoie să vină tot felul de neaveniți să ne spună cine suntem, ce să vedem sau să credem. Ne pot pune piedici, însă nu pot să ne controleze. Suntem liberi să gândim, să vedem, să apreciem și să iubim, iar cei care cred că pot să schimbe asta, se înșeală. Am convingerea că aceste imagini realizate zilele trecute o să vă fie și vouă balsam pentru suflet. Baia Mare ❤️

Cătălin Cherecheș,

Primarul Municipiului Baia Mare

Sursa foto-Cătălin Cherecheș-FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!