Ion Sorin Timiș, despre incidența localității Borșa: Pentru prima dată în cariera de primar, mă bucur că suntem codași

Ion Sorin Timiș, primarul orașului Borșa, într-o postare făcută pe rețeaua de socializare Facebook, încurajează locuitorii stațiunii să fie responsabili așa cum au fost și până acum.

Dacă anul trecut, în lunile martie-aprilie, autoritățile județene priveau cu temere spre borșenii care reveneau acasă din străinătate, datorită pandemiei cu SARS-CoV-2, iată că, localitatea de luni bune se menține pe un trend descendent în ceea ce privește numărul infectărilor/1000 de locuitori.

Ion Sorin Timiș, primarul orașului Borșa: ”Procentul îmbolnăvirilor cu COVID-19 de 0,78/1000 de locuitori în Borșa, demonstrează încă o dată că borșenii sunt responsabili și se protejează, dar îi protejează și pe cei din jurul lor. Suntem pe locul 73 la nivelul județului și, pentru prima dată în cariera de primar, mă bucur că suntem codași. Mi-aș dori să rămânem la fel de responsabili, să fim cei din urmă la procentul de îmbolnăviri, să continuăm trendul ascendent al imunizării cu #vaccin, dar acest lucru este posibil doar dacă ne vom implica fiecare dintre noi.”

Dintre orașele județului Maramureș, Sighetul Marmației se menține în top cu o incidență de 8,04/1000 de locuitori fiind urmat de municipiul Baia Mare cu 6,47/1000 de locuitori. Pe locul trei se poziționează Tăuții Măgherăuș cu 6,25/1000 de locuitori, iar Baia Sprie și Șomcuta Mare cu 4,88 respectiv 4,78/1000 de locuitori.

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!