(ACTUALIZARE)O băimăreancă a fost surprinsă în timp ce fura, de o polițistă aflată în timpul său liber

O femeie de 29 de ani din Baia Mare, bănuită de comiterea mai multuri furturi, a fost reținută de polițiștii Biroului Invetigații Criminale.

Băimăreanca a fost surprinsă într-un magazin de pe Bulevardul Unirii, după ce ar fi introdus mai multe bunuri într-un rucsac aflat asupra sa, încercând să treacă cu acestea de casele de marcat, fără să le achite. Întreaga activitate infracțională a fost surprinsă de o polițistă, care se afla în magazin la cumpărături în timpul liber. Aceasta a informat de îndată agentul de pază, iar persoana a fost reținută înainte de ieșirea din magazin, fără să apuce să dispară cu bunurile sustrase.

Prejudiciul, în valoare aproximativă de 500 de lei, a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțunii de furt calificat.

Nefiind la prima faptă de acest gen, femeia a fost reținută și depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

ACTUALIZARE

Poliția Maramureș: Pe numele femeii de 29 de ani din Baia Mare, reținută pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Aceasta a fost depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!