Baia Mare: Polițiștii locali, prezenți în zona Limpedea. Aceștia au verificat dacă se respectă semnificația indicatoarelor de circulație

Polițiștii locali din cadrul Direcției Politia Locală Biroul Circulație au desfășurat astăzi, în intervalul orar 11.00-13.00, o serie de acțiuni specifice având ca și obiect-respectarea semnificație indicatoarelor de circulatie privind masa maximă autorizată, pe anumite sectoare de drum, de către conducatorii autovehiculelor. Acțiunile au fost derulate în zona Limpedea din municipiul Baia Mare.

De asemenea, în cadrul acțiunilor, polițiștii locali au verificat și autorizațiile speciale care se eliberează de către Municipiul Baia Mare.

În acest sens, au fost verificate zece autovehicule. Patru șoferi, care nu au avut autorizația specială, care să le permită circulația în zona menționată, au fost sancționați contraventional cu o amendă de 2.000 lei, fiecare, în temeiul HCL nr. 223/2013 Cap. IX pct. 4.

Politistii locali vor continua acest tip de activități și pe alte drumuri din municipiul Baia Mare, unde sunt amplasate astfel de indicatoare.

Acțiunile au fost dispuse de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Foto-Primăria Municipiului Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!