Breaking News

Bărbat din Tg Lăpuș împușcat cu o armă de foc pe strada Luminișului din Baia Mare. Autorul este din Șurdești

Poliția Maramureș a transmis astăzi, 24 septembrie, la ora 01.20, câteva informații cu privire la incident.

”În seara de 23 septembrie, la ora 21.48, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminișului din municipiu, a fost împușcat cu o armă de foc. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 30 de ani, din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri.”

În cauză, o echipă complexă, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

ACTUALIZARE 08.07

Bărbatul din Târgu Lăpuș a fost împușcat de trei ori, iar autorul a aruncat arma în râul Săsar. Din primele informații, bărbatul din Șurdești ar fi încercat să-l omoare pe ”adversarul” său din gelozie.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență din Baia Mare cu plagă împușcată.

Fata de la care a pornit incidentul este din Baia Mare. Aceasta ar fi declart polițiștilor că nu a mai avut nicio relație cu bărbatul din Șurdești de aproximativ 2 ani. Tânărul din Tg. Lăpuș a fost aseară în apartamentul fetei din Baia Mare.

Tânărul de 24 de ani este din satul Dobric, arondat orașului Târgu Lăpuș. Este absolvent UTC Cluj. Ca și ocupație, tânărul pregătea viitorii candidați pentru probele de traseu care trebuiau susținute la școlile de poliție.

Revenim cu detalii pe acest subiect.

ACTUALIZARE ora 10.30

Poliția Maramureș: În cauză, cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Dr. Vasile Pop, UPU BM: A avut plăgi prin împușcare din față și din spate, plăgi toracice. Două în față și două în spate, iar un glonț a ieșit afară. Prognostic rezervat

Procuror Bogdan Gabor: ”Nu s-a găsit pistolul. Bărbatul s-a predat singur la Poliție”. Polițiștii băimăreni caută pistolul

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!