Breaking News

Dr. Vasile Pop, UPU BM: A avut plăgi prin împușcare din față și din spate, plăgi toracice. Două în față și două în spate, iar un glonț a ieșit afară. Prognostic rezervat

Tânărul din satul Dobric, Târgu Lăpuș care a fost împușcat pe strada Luminișului din Baia Mare a fost operat în cursul nopții.

Vasile Pop, directorul medical al Spitalului de Urgență Baia Mare a declarat pentru Ziarul de Maramureș: ”Pacientul a fost împușcat cu un pistol, mai multe focuri. A fost operat în cursul nopții. Este în Terapie Intensivă. A avut plăgi prin împușcare din față și din spate, plăgi toracice. Două în față și două în spate, iar un glonț a ieșit afară. Celelalte trei au fost scoase de medici. Este în stare gravă, un prognostic rezervat.”

Autorul, un bărbat de 30 de ani din Șurdești a fost dus la spitalul din Sighet pentru evaluarea psihiatrică. Dacă avizul medicilor va fi unul favorabil, respectiv dacă bărbatul nu are afecțiuni psihiatrice va fi reținut de polițiști pentru 24 de ore și cel mai probabil va fi prezentat de procurorul de caz, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Poliția Maramureș a confirmat în această dimineață că tânărul din Dobric a fost împușcat cu un pistol.

Vă reamintim faptul că, tânărul de 24 de ani a fost împușcat aseară de bărbatul din Șurdești în Baia Mare. La baza acțiunii autorului stă gelozia-Detalii AICI.

Tânărul împușcat este absolvent UTC Cluj. Ca și ocupație, tânărul pregătea viitorii candidați pentru probele de traseu care trebuiau susținute la școlile de poliție.

Procuror Bogdan Gabor: ”Nu s-a găsit pistolul. Bărbatul s-a predat singur la Poliție”. Polițiștii băimăreni caută pistolul

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!