Breaking News

Procuror Bogdan Gabor: ”Nu s-a găsit pistolul. Bărbatul s-a predat singur la Poliție”. Polițiștii băimăreni caută pistolul

Primele două gloanțe au fost trase în afara salii de sport a Liceului Nemeth Laszlo din Baia Mare. Tânărul a reușit să fugă, iar autorul l-a urmărit împușcându-l din nou. Polițiștii și procurorul de caz caută arma cu care s-a tras în tânărul de 24 de ani.

Bogdan Gabor, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș a făcut o declarație pentru Ziarul de Maramureș în care a precizat că deocamdată nu s-a găsit pistolul. Tot magistratul a relatat cum s-a produs fapta.

Procuror Bogdan Gabor, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș: ”Se fac cercetări sub aspectul infracțiunilor de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor și muniției și uz de armă fără drept. Starea de fapt, în cursul serii de ieri, 23 septembrie, pe fondul geloziei, autorul, care recent s-a întors din străinătate s-a deplasat la sala de sport de la Liceul Nemet Laslo unde fosta sa iubită împreună cu actualul partener făceau sport. I-a așteptat în afara sălii. Prima data a ieșit tânăra cu care a avut un schimb de replici, între timp a ieșit și victima. Au fost făcute amenințări și ulterior l-a împușcat pe partenerul fetei cu 2 gloanțe în abdomen. Victima a reușit să fugă pe jos după care, bărbatul a mai tras alte două focuri de armă. Victima a sunat la 112, iar autorul s-a urcat în mașină și s-a dus la Poliție unde s-a și predat. Deocamdată este internat pentru evaluarea psihiatrică. Aseară nu s-a reușit găsirea pistolului fiind întuneric. Cercetările sunt continuate și pentru găsirea armei.”

Două plăgi împușcate în abdomen, și două în spate, ce spun medicii-Detalii AICI

Tânăr din satul Dobric, Tg. Lăpuș împușcat în Baia Mare-Detalii AICI

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!