Breaking News

Șofer băimărean către polițist: Te bat până o să ajungi în scaunul cu rotile

Amenințarea s-a produs în cursul serii de ieri, când, șoferul de 48 de ani a încălcat marcajul longitudinal continuu și a fost văzut de echipajul Poliției Rutiere Baia Mare.

Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Independenței din municipiu. Pentru amenințare, băimăreanul recalcitrant s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj.

Poliția Maramureș: ”În cursul serii de ieri, mai exact la ora 20.20, o patrulă a Poliției Baia Mare din cadrul Biroului Rutier în timp ce se afla în timpul executării atribuțiilor de serviciu cu autospeciala, pe Bulevardul Independenței din municipiu, a observant că, de pe strada Liliacului a pătruns în Bulevardul Independenței un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din Baia Mare. Acesta a efectuat un viraj la stânga, încălcând astfel marcajul longitudinal continuu, care separa sensurile de mers. S-a efectuat semnalul luminos și acustic pentru oprirea conducătorului auto. Șoferul a oprit și a fost legitimat. Agentul de poliție a întocmit un Proces Verbal de constatare a contravenției după care s-a deplasat la șofer, moment în care i-a adus la cunoștință conținutul Procesului Verbal. Conducătorul auto a devenit agresiv, verbal, amenințându-l pe polițist că o să-l bată până o să ajungă în scaun cu rotile. S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.”

Șoferul nu nu a consumat alcool.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!