CI italian și aproximativ 3.500 de euro găsiți asupra lui Cherecheș. Urmează să se stabilească dacă va fi extrădat - Ziarul de Maramures

CI italian și aproximativ 3.500 de euro găsiți asupra lui Cherecheș. Urmează să se stabilească dacă va fi extrădat

La capturarea lui Cătălin Cherecheș, în urma percheziției corporale efectuate de polițiștii bavarezi, s-au găsit aproximativ 3.500 de euro, mai mulți lei românești, dar și documente cum ar fi Cartea de Identitate eliberată de autoritatea locală, dar și o Carte de Identitate emisă de autoritățile italiene valabilă până în 2033.

Pe Cartea de Identitate apare localitatea Villa Literno aflată în provincia Caserta, regiunea Campania, Italia.

În cursul zilei de astăzi, una din instanțele germane va stabili dacă fostul primar  Cătălin Cherecheș va fi sau nu extrădat. Dacă se va lua această decizie, Cherecheș va fi adus în țară și va fi încarcerat pentru 21 de zile cel mai probabil la Rahova și ulterior va fi transferat la cel mai apropiat penitenciar de domiciliul său, care respectă regimul, respectiv la Gherla. Informațiile deocamdată sunt pe surse și pot interveni modificări. Prin urmare revenim pe subiect.

După ce va ajunge în penitenciar, Cherecheș va trebui să-și ispășească pedeapsa stabilită de Tribunalul Cluj și menținută de Curtea de Apel Cluj, respectiv 5 ani cu închisoare din care i se va scădea perioada arestului. Dacă va respecta toate condițiile liberării condiționate, acesta va avea posibilitatea să iasă din închisoare mai devreme. Rămâne de văzut care sunt reglementările proiectului de lege, care stipulează evadarea și care se adaugă la pedeapsa inițială (6 luni-3 ani). Proiectul urmează să fie supus dezbaterii în Camera Deputaților, deci mai  durează. Însă și pe acest subiect vom reveni când vor fi mai multe detalii importante.

Sursa Foto: Antena3

2 Comentarii

  • Doamna Avram, ce cauta in biroul primarului din Primaria Baia Mare numitii: Zetea Gabriel deputat PSD si Morar Lucian – primar Ulmeni? cu ce drept se afla intr-o institutie a administratiei locale si ce au de negociat ei…despre viitorul Primariei. NOTA – in primarie nu se face POLITICA!!!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!