Din Maramureş, în oraşul lui Gaudi şi în restul lumii - Ziarul de Maramures

Din Maramureş, în oraşul lui Gaudi şi în restul lumii

S-a încheiat şi Târgul de Turism de la Barcelona. La IBTM World, cel mai mare târg din lume pe sectorul MICE – turismul de eveniment – organizat în format Business to Business (B2B), Județul Maramureş a participat ca expozant în standul României, pus la dispoziție de Ministerul Antreprenoriatului şi al Turismului. Maramureşul şi-a făcut, și de această dată, auzită vocea prin câte un reprezentant din partea Consiliului Județean Maramureş, a Organizației de Management al Destinației Județene Maramureş şi a Centrului Național de Promovare şi Informare Turistică Sighetu-Marmației.

Peste 3.000 de destinații şi nu mai puțin de 15.000 de profesionişti din 100 de țări ale lumii s-au reunit la Barcelona, în perioada 29 noiembrie-1 decembrie, pentru a se conecta cu oamenii potriviți misiunii lor, pentru a-şi crea cele mai bune parteneriate şi oportunități.

„Vrem să inspirăm”, au declarat organizatorii IBTM şi exact această misiune au avut şi maramureşenii care, timp de 3 zile, s-au mobilizat să transforme județul Maramureș în sursă de inspirație, în promisiune şi muză pentru profesioniştii din domeniul turismului care au ajuns în standul Visit Maramureş din țări precum Spania, Italia, Lituania, Polonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, SUA şi Africa de Sud.

Prin discuții, printuri, fotografii sugestive şi video-uri 3D, urmărite prin ochelarii VR, le-a fost prezentat Maramureșul vizitatorilor târgului, ce defineşte acest ținut minunat, prin ce se distinge şi de ce merită ales ca destinație.

„Ce este Maramureşul?” a fost întrebarea adresată maramureșenilor de către o vizitatoare a standului din SUA, urmând ca la final, să exclame: „Uau! Produsul vostru este contagios!”.

IBTM Barcelona încheie seria de participări la târgurile de turism din acest an ale României şi ale Maramureşului. Urmează 2023, cu noi invitații, provocări şi oportunități!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!