Breaking News

Florentin-Nicolae Tuș face parte din noul Colegiu de conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României

A fost zi cu alegeri azi la Camera de Comerț și Industrie a României (C.C.I.R.). În Sala Aurel Ghibuțiu a CIR Business Center s-a desfășurat ședința Adunării Generale, pe ordinea de zi fiind incluse 7 puncte, printre care alegerea membrilor Colegiului de Conducere al Camerei Naționale și alegerea președintelui C.C.I.R.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, dl. Florentin-Nicolae Tuș, face parte din noul Colegiu de conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României, primind azi votul de încredere al reprezentanților sistemului cameral. Va activa ca membru în Colegiul de Conducere al Camerei Naționale în mandatul 2022 – 2027, continuându-și astfel obiectivele stabilite la sfârșitul lunii martie a acestui an, când a fost ales membru al acestui for decizional al Camerei Naționale, în urma vacantării unui loc.

Tot azi au fost alegeri și pentru președintele Camerei de Comerț și Industrie a României – dintre membrii Colegiului de conducere nou ales pentru mandatul 2022 – 2027 – în această funcție fiind reales dl. Mihai Daraban.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș transmite felicitări și multă forță noii echipe alese azi la Camera de Comerț și Industrie a României.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!