Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Croaziera
(FOTO)”Cel mai șmecher tartar a fost cel al lui Sabin Bumb”, a considerat Chef Florin Dumitrescu - Ziarul de Maramures

(FOTO)”Cel mai șmecher tartar a fost cel al lui Sabin Bumb”, a considerat Chef Florin Dumitrescu

În 22 septembrie vă scriam că Sabin Bumb a primit cuțitul care-l propulsa mai departe în competiția televizată ”Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1.

Iată că ieri a avut loc primul boot camp. 60 dintre concurenți au fost selecționați după proba unui preparat care să aibă la bază tartarul. Dintre aceștia vor rămâne într-un final, 18 concurenți plus cele trei cuțite de aur.

SFARA

Sabin Bumb a ales să gătească un tartar de somon pe care nici măcar nu l-a gustat datorită faptului că, tăuțeanul nostru se afla în plin post. Chiar și așa, chef Florin Dumitrescu a considerat tartarul cu somon al lui Sabin Bumb ca fiind ”cel mai șmecher tartar”. Evident că și Sabin Bumb a trecut în etapa următoare. În schimb, Florin Bumb (28 de ani), fiul lui Sabin a ieșit din competiție.

Sabin Bumb, concurent: Am avut emoții foarte mari și la preparat și înaintea jurizării. Apreciez sincer faptul că chef Florin Dumitrescu a considerat că am un preparat foarte bun. Vreau să vă spun că nu am gătit niciodată tartar. Când chefii au ajuns la bancul meu, chef Sorin Botea a afirmat ceva de genul ”de la meșter popular la tartar, pe noi nu ne-ai convins”. Am crezut că nu voi trece proba, dar apoi, la jurizare, mi-a spus că voi trece în etapa următoare. Am fost extrem de fericit. Fiul meu a făcut tot un tartar de somon. Regret că nu a trecut în etapa următoare.

Astăzi vor fi noi probe în boot camp. Pe această cale, îi urăm mult succes, tăuțeanului nostru!

Sabin Bumb are 54 de ani și locuiește în Tăuții de Sus de mai bine de 25 de ani. De loc se trage din Ferneziu, iar la origini are sânge de moț, tatăl acestuia fiind din zona Munților Apuseni. La bază, Sabin Bumb este meșter popular, sculptor, un artist recunoscut pe plan județean, lucrările sale fiind apreciate de foarte mulți turiști care au trecut pragul județului Maramureș.

Sabin Bumb este căsătorit de 30 ani cu Marina Bumb. Filul lor, Florin, în vârstă de 28 de ani, urmează meseria tatălui său. Îi place foarte mult ceea ce face acum și intră în fiecare zi cu multă plăcere în atelierul familiei. Soții Bumb au și o fiică, Mădălina, în vârstă de 25 de ani, care s-a stabilit la Cluj.

(FOTO)Sabin și Florin Bumb din Tăuții de Sus au primit cuțitul câștigător la Chefi la cuțite. Cei doi merg în etapa următoare

EXCLUSIVITATE: Nea Marin a trecut pragul casei lui Sabin Bumb din Tăuții de Sus

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!