Breaking News

I-a furat portmoneul și i-a folosit banii de pe card. Incidentul s-a petrecut într-un magazin de pe Bulevardul Traian din Baia Mare

Polițiștii băimăreni au luat ieri, 15 septembrie, măsura reținerii pentru 24 de ore față de femeia de 33 de ani din Baia Mare, care a sustras portmoneul. Aceasta este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În fapt, în data de 10 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 57 de ani din Baia Mare, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un magazin situat pe Bulevardul Traian din municipiu, i-a fost sustras un portmoneu care conținea mai multe documente personale și o sumă de bani.

Până la blocarea cardurilor bancare sustrase au fost efectuate fără drept, mai multe plăți în valoare totală de aproximativ 500 de lei.

Aceasta a fost depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!