Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Sunați-ne! Veniți la protest! Ne așteaptă o iarnă grea!”/2 octombrie-Piața Universității - Ziarul de Maramures

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Sunați-ne! Veniți la protest! Ne așteaptă o iarnă grea!”/2 octombrie-Piața Universității

În data de 2 octombrie 2022, de la ora 14.00, în Piața Universității din București va avea loc un protest de amploare organizat de Alianța pentru Unirea Românilor.

La acest protest sunt invitați să participe toți maramureșenii care sunt nemulțumiți de creșterea prețurilor la raft, de creșterea prețurilor la carburanți, de creșterea prețului la energie etc.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Îi așteptăm pe toți maramureșenii și nu numai să ni se alăture la protestul din 2 octombrie a.c., care va avea loc în Capitala țării. Protestăm pentru că nu ne dorim un viitor incert. Protestăm pentru că vine iarna și va fi o iarnă grea pentru noi, toți. Protestăm pentru scumpirile excesive și aici fac referire la prețul la raft, ați văzut ce scumpe sunt toate produsele alimentare, un unt costă între 13 și 14 lei și așa mai departe, apoi ne uităm spre combustibil, spre energia electrică și gaz. Apoi avem acea vânzare a termocentralei Mintia cu care nu suntem de acord și multe altele pe care noi deja le simțim la buzunar. Pe această cale lansez o invitație deschisă tuturor cetățenilor care își iubesc țara și neamul să vină la acest protest.”

Maramureșenii, care doresc să participe la protestul din Capitală se pot înscrie pentru transportul cu autocarul la numărul de telefon 0743.159.024 sau la numărul 0741.153.594. Autocarele vor porni din Baia Mare, sâmbătă, 1 octombrie, la prima oră a dimineții.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Sunați-ne! Veniți la protest! Ne așteaptă o iarnă grea!”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!