Călin Bota, deputat: Avem cea mai bună echipă. O echipă de oameni tineri, profesioniști. Baia Mare merită mai mult - Ziarul de Maramures

Călin Bota, deputat: Avem cea mai bună echipă. O echipă de oameni tineri, profesioniști. Baia Mare merită mai mult

Deptat Călin Bota, președinte PNL Baia Mare: Municipiul Baia Mare merită mai mult, băimărenii merită să aibă mai multe oportunități la ei acasă. De aceea, la nivelul conducerii PNL Baia Mare și PNL Maramureș am decis să susținem candidatura lui Ionel Bogdan la Primăria Baia Mare și a lui Gabriel Ștețco la Consiliul Județean Maramureș.

Președintele PNL Baia Mare a explicat pe pagina sa de Facebook de ce municipiul are nevoie de o mână fermă care să știe cu pricepere să gospodărească comunitatea băimăreană care la această oră nu face altceva decât să funcționeze din inerție cu motoarele gripate. Tot Călin Bota consideră că, la nivel județean, proiectele actualului președinte al Consiliului Județean Maramureș trebuie continuate pentru ca județul să se dezvolte.

Deputat Călin Bota, președinte PNL Baia Mare: ”Ionel Bogdan a dovedit în cei trei ani și jumătate de mandat că știe și poate să aducă bani europeni pentru a dezvolta Maramureșul. E momentul ca priceperea sa, să fie pusă și în slujba municipiului Baia Mare, pentru că nu putem merge înainte cu un motor gripat. Gabriel Ștețco a crescut în familia liberală, a lucrat cu Ionel Bogdan la toate proiectele de dezvoltare a Maramureșului și este garanția că aceste proiecte vor fi duse la capăt în cele mai bune condiții. Pentru viitorul Băii Mari și al Maramureșului avem cea mai bună echipă, o echipă de oameni tineri, profesioniști, care au demonstrat că pot aduce bani europeni, că pot face proiecte care să aducă dezvoltare și bunăstare în județul nostru.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!