Live. Gabriela Hofer vorbește despre norma de hrană a pacienților, foile de boală și lipsa investițiilor din sistemul medical - Ziarul de Maramures

Breaking News

Live. Gabriela Hofer vorbește despre norma de hrană a pacienților, foile de boală și lipsa investițiilor din sistemul medical

Gabriela Hofer a detaliat analiza sistemului medical publicată pe ziaruldemaramures.ro la data de 2 aprilie 2024, în cadrul emisiunii ALTERNATIVE care s-a transmis în direct pe pagina de Facebook a ziarului, marți, 9 aprilie 2024.

Gabriela Hofer a atins subiecte precum lipsa investițiilor din unitățile medicale de stat, a făcut o paralelă cu unitățile medicale din mediul privat, a discutat despre lipsa cadrelor medicale, despre norma de hrană a pacientului care este de 22 lei/zi, și a punctat lipsa măsurilor de prevenție și a programelor naționale pentru populație.

Gabriela Hofer consideră că performanța nu se poate face cu medici și asistenți epuizați, iar bolnavii trebuie să beneficieze de trei mese pe zi și gustări între mese pentru ca recuperarea lor să fie eficientă. Despre foaia de boală și bolnavii cronici găsiți DETALII SUS ÎN VIDEO!

Alte subiecte abordate au vizat caravana medicala AUR și lansarea candidatilor AUR, eveniment desfășurat la Târgoviște, weekendul trecut.

Va invităm să ne urmăriti, în VIDEO sus!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!