Live. Candidtii UDMR MM la alegerile locale din 9 iunie 2024, activitățile și acțiunile din perioada imediat următoare - Ziarul de Maramures

Live. Candidtii UDMR MM la alegerile locale din 9 iunie 2024, activitățile și acțiunile din perioada imediat următoare

Proiectul VERDE pentru Baia Mare, semnat de UDMR Baia Mare; lansarea candidatilor va avea loc vineri 12 aprilie 2024

Pap Zsolt Istvan, viceprimarul Municipiului Baia Mare si Pinter Zsolt, consilier local si presedinte UDMR Maramureș au fost prezenți la ALTERNATIVE miercuri, 10 aprilie 2024.

În deschiderea emisiunii s-a punctat lansarea candidaților UDMR Maramureș, la alegerile locale din 9 iunie 2024. Lansarea candidaților va avea loc vineri, 12 aprilie, de la ora 17.00, în fața sediului UDMR Maramureș, de pe strada Vasile Lucaciu nr. 5, din Baia Mare.

Pinter Zsolt, președintele UDMR Maramureș, a venit cu informații importante referitoare pregătirea alegerilor locale: ”Am luat o decizie importantă pentru UDMR Maramureș și această decizie se referă la pregătirea și prezentarea noastră în fața cetățenilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. Am făcut o analiză serioasă a ultimelor 3 ani, în care UDMR Maramureș cu toate filialele locale a depus eforturi pentru a reconstrui filialele și pentru a lucra în comunitate deoarece nu suntem preocupați doar de partea politică, ci și de construirea și protejarea comunităților noastre. (…) Avem liste pentru consiliile locale și Consiliul Județean (…)Ne dorim să intrăm din nou printre consilierii Consiliului Județean Maramureș” (Detalii în VIDEO SUS)

Pap Zsolt Istvan, viceprimarul Municipiului Baia Mare a făcut o prezentare în mare a Proiectului VERDE care poartă semnătura UDMR Baia Mare.

Pap Zsolt Istvan, viceprimarul Municipiului Baia Mare: ”Prin acest proiect aș vrea să precizez că urmărim dezvoltarea orașului. Susținem și cultura cu tot ce înseamnă patrimoniul construit, protejarea clădirilor istorice, și patrimoniul neconstruit, aici cum ar fi Școala de Pictură băimăreană, dezvoltarea infrastructurii rutiere, crearea de noi locuri de muncă, venim în sprijinul comunității și aici facem referire inclusiv de siguranța cetățeanului, educație, sănătate și mediul înconjurător. În următoarele săptămâni vom prezenta acest program cu proiecte concrete pentru oraș. (…) Referitor la pilonul Educație, luna viitoare inaugurăm o creșă care s-a construit cu sprijinul UDMR.” Detalii SUS în VIDEO!

Alte subiecte interesante legate de alegerile locale și administrația publică locală, descoperiți urmărind emisiunea în VIDEO, SUS!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!