La plimbare cu autoturismul radiat din circulatie încă din luna august 2022. Mașina a fost depistată în Crăciunești

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Sighetu Marmației au depistat, în localitatea Crăciunești, un autoturism marca Volkswagen, care figura radiat din circulaţie de către autorităţile olandeze.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației aflați în misiune pe căile de comunicație, au oprit pentru control, în localitatea Crăciunești, un autoturism marca Volkswagen, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Olandei. Mașina era condusă de un maramureșean în vârstă de 31 de ani.

Iulia Stan, purtător de cuvânt Poliția de Frontieră Sighetu Marmației: ”În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat faptul că autoturismul a fost radiat din circulație, încă din data de 19 august 2022, de către autoritățile olandeze. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, urmând ca la finalul cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!