MAXIM: Cât de GHIONIST să fii? E și de râs, e și de plâns și știți de ce? Aflați în articol! (II) - Ziarul de Maramures

MAXIM: Cât de GHIONIST să fii? E și de râs, e și de plâns și știți de ce? Aflați în articol! (II)

Consilierii locali intenționează să organizeze o ședință de îndată a Consiliului Local Baia Mare pentru a opri tăvălugul, la propriu spus, care s-a abătut asupra portmoneelor personale.

Povestea pe scurt. Agentul economic a solicitat un PUZ pentru construirea unui imobil pe proprietatea sa, care se află în spatele magazinelor de pe Bulevardul București, zona centrală. Consilierii din mandatul trecut au respins solicitarea însă fără să argumenteze așa cum cere legea. Administratorul s-a îndreptat spre instanță unde a câștigat, dar nu a contat.

Nu a contat nici pentru consilierii din acest mandat, care nu s-au documentat…

GHINIONUL face că, agentul economic s-a îndreptat din nou spre instanță, iar judecătorul care a primit noul dosar a fost exact același judecător care a dat prima hotărâre în care se preciza să fie acordat agentului economic PUZ-ul respectiv. Aici facem precizarea că, nu s-a putut cere recuzarea deoarece prima hotărâre nu a fost definitivă, dosarul trecând și prin mâna altor judecători care au menținut decizia primei instanțe, spun sursele noastre. Astfel că, judecătorul i-a amendat pe actualii consilieri deoarece nu au pus în executare sentința dată (foto jos).

Repetăm pentru o mai bună înțelegere...

Cât de GHIONIST să fii? E și de râs, e și de plâns și știți de ce? Pentru că aleșii noștri minunați nu au știut decât ieri, 26 ianuarie, că judecătorul care a dat prima hotărâre, despre care am scris mai sus, este fix judecătorul la care a ajuns și dosarul lor in care se stipula cu acte doveditoare că au votat împotriva hotărârii judecătorești…Să fie ghinion? Să fie o indolență? Ziceți voi!

Ei bine se intenționează să se facă ședința CL de care vă ziceam, pentru a opri tăvălugul banilor adică să se oprească amenda deoarece în hotărâre scrie că aceasta se oprește doar în secunda în care se ia act de hotărâre și se pune în aplicare.

Deci dacă te arde buzunarul, se poate! Și se poate de îndată!

Rămâne de văzut dacă se va și materializa această ședință de îndată.

Critică. Când esti consilier local și nu știi ce votezi te poate ”frige la buzunar”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!