CONFUZIE. Bărbat băgat cu forța într-un autoturism pe B-dul Independenței din Sighetu Marmației

Polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat de cetățenie ucraineană a fost băgat cu forța într-un autoturism în fața unui imobil de pe Bulevardul Independenței din municipiu, transmite astăzi, 28 ianuarie, Poliția Maramureș.

Deplasați la fața locului, oamenii legii au stabilit faptul că în timp ce doi bărbați de 38 respectiv 39 de ani din Ucraina au ieșit din scara unui bloc, în fața lor a oprit un autoturism din care au ieșit trei persoane. Acestea le-au cerut bărbaților sa urce în autoturism, însă una din ele a refuzat, iar cealaltă a fost agresată fizic după care a urcat în autoturism, moment în care au urcat și cele trei persoane și s-au îndreptat spre strada Eroilor.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat victima, în zona unui restaurant din municipiu, care se afla în compania a doi prieteni. Bărbatul a relatat faptul că a fost confundat cu o altă persoană și că nu dorește sa depună plângere împotriva persoanelor din autoturism sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cauză, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea autoturismului precum și a ocupanților acestuia și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. Incidentul s-a petrecut în cursul serii de ieri.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!