LIVE: Brian Cristian și Radu Trufan își depun candidaturile pentru Primăria Baia Mare și CL Baia Mare, duminică 28 aprilie 2024 - Ziarul de Maramures

LIVE: Brian Cristian și Radu Trufan își depun candidaturile pentru Primăria Baia Mare și CL Baia Mare, duminică 28 aprilie 2024

Deputatul Brian Cristian, candidat pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare din partea USR Maramureș și Radu Trufan, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, candidat pentru Consiliul Local Baia Mare, au dat curs invitației redactorului șef ziaruldemaramures.ro, Ana Avram, de a participa joi, 25 aprilie, la emisiunea de dezbatere ALTERNATIVE, care s-a transmis în direct pe pagina de Facebook a ziarului.

În deschiderea transmisiunii, deputatul Brian Cristian a explicat de ce și-a dorit să candideze la alegerile din 9 iunie 2024.

Deputat Brian Cristian, candidat pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare din partea USR Maramureș: Candidez pentru că îmi pasă! Îmi pasă de orașul în care trăim. Îmi doresc ca băimărenii, concetățenii noștri, să nu mai fie nevoiți să plece în strinătate și astfel să se despartă de familiile lor, de părinți, de copii. Îmi doresc ca tinerii să aibă aici oportunități, pentru a-și realiza o cariera profesională și să nu se îndrepte spre alte orașe. Ca să facem aceste lucruri este nevoie de o administrație onestă și eficientă. Și spun onestă pentru că până nu de mult, reprezentanții executivului ba solicitau servicii sau foloase necuvenite, ba dădeau contracte din fonduri publice la suprapreț, nerespectând anumite proceduri legale. Și spuneam eficientă pentru că, rolul unei administrații este acela de a crește calitatea vieții. Tocmai de aceea este nevoie de atragerea de fonduri europene, investiții, atragerea de capital, locuri de muncă bine plătite. Aceste lucruri mi le doresc pentru Baia Mare. Toate acest lucruri trebuie drămuite bine, dar pornind totuși de la onestitate. Nu mai îmi doresc ca Baia Mare, la nivel național și european, să poarte o etichetă de oraș corupt. Pentru băimăreni contează…” DETALII SUS IN VIDEO!

Radu Trufan a anunțat că duminică se vor depune candidaturile USR Baia Mare și USR Maramureș.

Radu Trufan, candidat pentru funcția de consilier local al Municipiului Baia Mare: ”Ne dorim ca cel târziu în această duminică să depunem dosarele la Biroul Electoral Județean pentru lista de consilieri județeni și pentru președintele Consiliului Județean și la Biroul Electoral de Circumscripție Baia Mare pentru funcția de primar și lista de consilieri locali. Am fost în stradă, cu candidații, și am strâns de la băimăreni semnătură cu semnătură.” DETALII SUS IN VIDEO!

În cadrul emisiunii s-a discutat și despre sondajul în care deputatul Brian Cristian figurează cu un procent de 18%. De precizat ar fi faptul că, s-a sondat și temele de interes pentru cetățeni, nu doar poziția candidaților pentru Primăria Baia Mare. DETALII ÎN VIDEO!

Alte teme au vizat poziția deputatului Brian Cristian asupra proiectelor care ar trebui implementate la nivelul Municipiului Baia Mare pentru dezvoltarea economică a orașului. Aici s-a menționat și Programul Electroral USR în mandatul 2024-2028 care a fost construit cu sprijinul băimărenilor. S-a discutat cu Radu Trufan și despre implementarea proiectului Bike Park, dar și despre centrele RESPIRO care ar veni în sprijinul familiilor care au în componența lor persoane cu dizabilități.

Mai multe informații descoperiți urmărind emisiunea.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!