Baia Mare: Campionatul Național de Taekwon-do ITF organizat de CS Dragonul și FR Taekwon-do ITF - Ziarul de Maramures

Breaking News

Baia Mare: Campionatul Național de Taekwon-do ITF organizat de CS Dragonul și FR Taekwon-do ITF

Evenimentul sportiv va avea loc în acest weekend

În perioada 7-10 martie 2024, în Baia Mare se va desfășura Campionatul Național de Taekwon-do ITF pentru juniori 3, 2, 1 și seniori. Evenimentul sportiv va avea loc la Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” din municipiu.

Campionatul Național de Taekwon-do ITF se va desfasura pe parcursul a 3 zile, începând de vineri dimineata și se va termina duminică în a doua parte a zilei.

Dan Goron, antrenor emerit, 6 DAN Taekwon-do ITF: ”Compeția este organizată de către Federația Română de Taekwon-do ITF și CS Știința – Dragonul Baia Mare, stabilind un nou record național în ceea ce priveste numărul de participanți, respectiv 765 dintre care sunt 650 sportivi, 40 arbitri și 75 instructori de la 35 de cluburi din țară. Va fi un adevărat spectacol de Taekwon-do ITF și cu această ocazie invităm iubitorii de sport să vadă ce înseamnă această frumoasă artă marțială. De la CS Stiinta – Dragonul Baia Mare vor fi 90 de participanți dintre care 71 sportivi (distribuiți pe toate categoriile de vârstă și toate probele competiției), 11 arbitri si 8 instructori.”

Deschiderea oficiala a competitiei va fi sambata, 9 martie, ora 14,00. Intrarea este liberă.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!