Clubul Dragonul Baia Mare: Stagiu de pregătire în Livada și seminar de pregatire cu Comisia Tehnica Nationala de Taekwon-do ITF - Ziarul de Maramures

Clubul Dragonul Baia Mare: Stagiu de pregătire în Livada și seminar de pregatire cu Comisia Tehnica Nationala de Taekwon-do ITF

40 de sportivi legitimați la Clubul Dragonul Baia Mare Taekwon-do ITF efectuează un stagiu de pregătire în localitatea Livada din județul Satu Mare. Este a doua serie, după ce săptămâna trecută alți 56 de jr. au trecut prin aceeași experiență sportivă.

Trei antrenamente pe zi, concursuri tematice și lectura obligatorie zilnică îi determină pe sportivii lui Dan Goron să accepte să experimenteze un astfel de stagiu, care îmbină relaxarea cu pregătirea fizică. Nu este pentru prima data când Dan Goron-antrenor emerit 6 DAN Taekwon-do ITF, organizează o astfel de activitate sportivă. An de an, juniorii și seniorii în perioada de vară participă la stagii de pregătire fie pe litoralul românesc, fie în localitatea Livada.

Sportivii sunt angrenați pe parcursul săptămânii curente în programul de pregătire realizat de antrenorul emerit Dan Goron. Aceștia sunt deschiși pentru astfel de activități sportive, iar antrenorul lor le consideră ca fiind extrem de eficiente.

Pe sportivii Clubului Dragonul Baia Mare îi așteaptă un seminar de pregătire cu Comisia Tehnica Nationala de Taekwon-do ITF, dar și două competiții de mare anvergură.

Dan Goron, antrenor emerit 6 DAN Taekwon-do ITF: ”În zilele de 28 și 29 iulie 2022 vom avea un seminar de pregatire cu Comisia Tehnica Nationala de Taekwon-do ITF la care vor fi prezenți Master Muresan Alexandru 8 dan, domnul Ionicescu Marius 5 dan și domnul Lazurca Alin 5 dan. Ne pregatim pentru Cupa Mondiala de Taekwon-do ITF, din Koper, Slovenia, care se va desfășura în perioada 2-10 octombrie, dar și pentru Cupa Romaniei la Taekwon-do ITF care se va desfășura în Baia Mare in perioada 20 – 23 octombrie 2022.”

Dan Goron este președintele Clubului Dragonul Baia Mare, este antrenor la Federatia Română de Freestyle Kickboxing, antrenor al Lotului Național de Taekwon-do ITF la Federatia Romana de Taekwon-do ITF, secretar general la Federatia Romana de Taekwon-do ITF și antrenor de atletism la Asociația Clubul Sportiv Dragonul Baia Mare.

De precizat ar mai fi faptul că, Dan Goron și sportivii săi au rezultate merituoase obținute atât la competiții naționale, cât și internaționale. Determinarea, disciplina și munca asiduă stau la baza acestor rezultate.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!