Meteo: Precipitații mixte pe arii extinse, spun meteorologii

Vântul prezintă intensificări temporare pe creste. Vremea va fi, astăizi în Maramureș, în general închisă și ușor mai caldă decât normalul termic al perioadei.

Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse, îndeosebi în cursul zilei, vor cădea precipitații mixte. Izolat, la începutul intervalului, se va semnala polei. La munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zapadă. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprins între 2 și 5 grade C, iar cele minime între -1 si 2 grade C. Izolat se va semnala ceață.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed, cu excepția DN18, în Pasul Gutâi, unde între km 19 și km 35 se găsește pe partea carosabilă un strat de zăpadă frământată care măsoara până la 1 cm, respectiv DN18, Vișeu de Sus, între km 110 și km 140. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 15 utilaje și răspândit 98.5 tone de material antiderapant pe DN1C, varianta de ocolire a municipiului Baia Mare, DN18, DN19, DN17C, DN18B. Cerul este acoperit, fulguiește în Pasul Gutâi, Pasul Prislop, Dealul Huta-Certeze și Dealul Pietriș, plouă în restul județului. Vizibilitatea în trafic este bună.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!