Radu Trufan este prezent la expoziția națională ”Fabricat în Moldova” care se desfășoară la Chișinău

La Chișinău, Republica Moldova a avut loc ieri deschiderea celei de-a XX-a ediții a expoziției naționale ”Fabricat în Moldova”. La eveniment a fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Radu Trufan.

”Este o onoare pentru mine să fiu prezent la acest eveniment care îi reunește pe cei mai importanți oameni de afaceri din Republica Moldova”, a precizat vicepreședintele Radu Trufan.

La deschidere a fost prezentă și doamna premier Natalia Gavrilița, care a subliniat importanța relațiilor pe care țara gazdă le are cu România.

În prezența oaspeților de seamă, reprezentanții delegațiilor a cinci județe din România, precum și din Japonia, Spania și Belgia, cei doi președinți ai Camerelor de Comerț și Industrie Maramureș și ai Republicii Moldova, respectiv Florentin Tuș și Sergiu Harea, au semnat un acord de continuare a colaborării bilaterale vizând cu precădere planuri pe domeniile economic și educațional.

Delegația din Maramureș a fost întâmpinată de Ghenadi Mitriuc și Tatiana Lazăr, președintele, respectiv vicepreședintele Consiliului Raional Ungheni. Executivul Consiliului Județean Maramureș și reprezentanții Consiliului Raional Ungheni suntem interesați ca în viitor să dezvoltăm proiecte comune pe toate segmentele de activitate.

ACTUALIZARE 3 februarie 2023

Radu Trufan, vicepreședintele CJ Maramureș a semnat scrisoarea de intenție cu privire la înfrățirea dintre Consiliului Județean Maramureș și Consiliul Raional Ungheni.

Radu Trufan, vicepreședinte CJ Maramureș: ”Atât eu, cât și președintele Ghenadi Mitriuc ne dorim ca acest document să stea la baza dezvoltării celor două regiuni, precum și la implementarea unor proiecte bilaterale în domeniile economic, educațional, administrativ, social și medical. Cu siguranță prin semnarea acestui document vom avea un obiectiv comun, respectiv de a realiza un schimb de bune practici între cele două administrații publice regionale, dar și de a atrage fonduri europene în vederea dezvoltării județului Maramureș și regiunii Ungheni. Mulțumesc executivului Consiliului Regional Ungheni, domnului președinte Ghenadi Mitriuc și doamnei vicepreședinte Tatiana Lazăr, precum și domnului consul Sorin Bădulescu, șeful Biroului Consular al României la Ungheni, pentru interesul și deschiderea de care dau dovadă în consolidarea relațiilor dintre cele două regiuni.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!