VIDEO/FOTO-Cultul Creștin Penticostal Baia Mare alături de Petre și Camelia Furdui. Zeci de persoane au fost în fața Prefecturii Maramureș

Sâmbătă, 18 decembrie 2021, în fața Prefecturii Maramureș a avut loc un miting organizat de Cultul Creștin Penticostal pentru promovarea valorilor creștine, de susținere a familiei Petre și Camelia Furdui.

La eveniment au fost câteva zeci de persoane care și-au manifestat susținerea prin prezență și cântări religioase. Au luat cuvântul reprezentanți ai Bisericii Penticostale din Baia Mare. Aceștia au cerut în numele comunității ca statul german să facă  toate demersurile necesare pentru ca familia Furdui să se reîntregească.

Manifestarea a fost una pașnică și s-a desfășurat în spirit creștin. La eveniment au participat și doi consilieri locali băimăreni. Este vorba despre Cornel Varga și Mircea Cirț.

Buna desfășurare a mitingului a fost supravegheată de Jandarmeria Maramureș și Poliția Locală Baia Mare.

Vă reamintim faptul că familia Furdui a rămas fără cei șapte copii ai lor după ce Serviciul de Protecție a Copilului (Jugendamt) din Germania i-a luat abuziv în data de 26 aprilie 2021. Patru din cei șapte copii au fost ridicați de acasă, iar ceilalți trei de la școală. Acest fapt s-a petrecut în urma unui incident desfășurat în sânul familiei. În timp ce se aflau la masă, fetița de 1 an și 2 luni s-ar fi înecat iar mama a atins-o ușor pe spate pentru a îndepărta pericolul. Unul din copii a povestit la școală că fetița ar fi fost lovită de mamă. Următoarea zi, toți copiii au fost luați cu forța de lângă părinții lor.

Mai multe detalii despre familia Furdui AICI- Miting autorizat în fața Prefecturii Maramureș pentru susținerea familiei Petre și Camelia Furdui

 

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!