Live. Radu Trufan candidează pentru funcția de consilier local al Municipiului Baia Mare - Ziarul de Maramures

Live. Radu Trufan candidează pentru funcția de consilier local al Municipiului Baia Mare

Prioritățile președintelui USR Maramureș în administrația locală

Radu trufan, președintele USR Maramureș, candidează pentru funcția de consilier local al Municipiului Baia Mare la alegerile locale din 9 iunie 2024.

În cadrul emisiunii ALTERNATIVE, Radu Trufan a discutat despre prioritățile pe care le are pentru Municipiul Baia Mare, despre acțiunile care vizează strângerea de semnături și întâlnirile cu cetățenii, dar și despre Alianța Dreapta Unită, la nivel de județ, formată acum din USR Maramureș și PMP Maramureș, care a ajuns la un consens.

Astfel, candidatul celor două partide la Primăria Municipiului Baia Mare este deputatul Brian Cristian, iar la Consiliul Județean Maramureș este senatorul Dan Ivan. În ceea ce privește Forța Dreptei, această formațiune a optat pentru o altă variantă.

Radu Trufan, președinte USR Maramureș: ”Avem o listă foarte bună pentru Consiliul Local al Municipiului Baia Mare. Am reușit să închidem negocierile și vom merge într-o alianță cu partenerii noștri de la Mișcarea Populară (PMP). Candidăm sub denumirea Alianța de Dreapta, fără colegii de la Forța Dreptei alături de care mergem la alegerile europarlamentare, dar nu și la locale unde nu am reușit să închidem negocierile, noi având o altă viziune asupra administrației publice locale și a viitorului Municipiului Baia Mare.”

Radu Trufan, președinte USR Maramureș, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș: ”Nu m-am ocupat de asfaltări electorale de acordarea de bani primăriilor prietene, nu mi-am angajat soția în subordonatele Consiliului Județean cum au făcut alți vicepreședinți de Consiliu Județean. Nu am făcut astfel de lucruri și nu am de gând să le fac nici pe viitor (…)”

Vă invităm să urmăriti emisiunea în VIDEO SUS!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!