Live. În 21 ianuarie, deputatul Darius Pop va fi la Milano pentru lansarea candidaților la alegerile europarlamentare - Ziarul de Maramures

Live. În 21 ianuarie, deputatul Darius Pop va fi la Milano pentru lansarea candidaților la alegerile europarlamentare

Deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș va fi prezent la Milano unde va avea loc lansarea candidaților la alegerile europarlamentare 2024. Evenimentul va avea loc în data de 21 ianuarie 2024.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”În Italia avem o comunitate mare de români, maramureșeni, borșeni și voi fi acolo și pentru ei. Prezentarea candidaților pentru alegerile europarlamentare 2024 se va face în mai multe orașe din Europa. Dorim să fie cunoscuți candidații AUR. Așa cum a spus și președintele nostru, domnul George Simion, avem cei mai bine pregătiți candidați pentru europarlamentare. Vom avea oameni care să reprezinte România cu demnitate în Parlamentul European. (…)În perioada următoare vom începe strângerea de semnături Alte detalii SUS în VIDEO!

Demnitarul a fost prezent marți, 9 ianuarie, la emisiunea ALTERNATIVE moderată de jurnalista Ana Avram. Darius Pop a punctat câteva detalii interesante care vizează listele la alegerile locale 2024, dar și sondajul care este în desfășurare în acest moment. Pentru prima parte a anului, AUR Maramureș desfășoară două campanii, una dintre acestea vizând familiile defavorizate.

Vă invităm să urmăriți emisiunea ALTERNATIVE!

 

  • este clar: AUR a trecut de partea coruptului Doru Dancus, rusine lui Jorjel Simion si Pop Darius.
    de ce nu l-ati intrebat ce au cautat amandoi la ziua lui Dantus?

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!