SC VITAL: Rămân cu presiunea scăzută la apă utilizatorii din mai multe cartiere, bulevarde și străzi din Baia Mare. Vezi aici, care sunt acestea

S.C. Vital S.A. anunță utilizatorii că în urma avariei produsă la magistrala de transport Dn 800 mm, din data de 16 august 2021, următoarele zone vor fi în continuare afectate de presiune scăzută: cartierele Bogdan Vodă, Săsar și Gării, bulevardele Unirii, Decebal și București, străzile George Coșbuc, Gheorghe Bilașcu, Dragoș Vodă și Culturii, aleea Rotundă, zona de vest a orașului și localitățile limitrofe.

De asemenea, calitatea apei rămâne în continuare afectată la indicatorul turbiditate, urmare a manevrelor de echilibrare a sistemului de alimentare cu apă a municipiului Baia Mare, pe bulevardele București și Decebal, străzile Victoriei, Ion Slavici, Ștefan cel Mare, Victor Babeș, Ciocârliei, Dragoș Vodă, Cuza Vodă, Moldovei și Dobrogei.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon 0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Echipele SC VITAL SA sunt la fața locului pentru remedierea defecțiunii. Ne cerem scuze față de utilizatorii noștri pentru aceste incidente independente de voința noastră-detalii pe acest subiect

Vă mulțumim pentru înṭelegere.

SC VITAL SA

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!