Târgul ”Nunta de la A la Z” revine după doi ani de pauză

În luna februarie, luna iubirii, Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează la centrul comercial Baia Mare Value Centre, partener al organizației camerale, a XV-a ediție a târgului ”Nunta de la A la Z”. Evenimentul adresat viitorilor miri revine în calendarul expozițional după aproape doi ani de pauză impusă de pandemia de Covid-19.

Expozanți din Maramureș, Dolj, Bihor vor expune servicii diverse, de la: rochii de mireasă, servicii foto – video inedite, produse cosmetice, servicii hoteliere – restaurant – săli de nunți, oglinda foto, bijuterii hand-made cu cristale swarovski, prosecco bar, cursuri de dans, aranjamente florale – decorațiuni, oferte pentru luna de miere / vacanță, servicii sonorizare – ecran LED etc.

În luna februarie 2020, la scurt timp de la declanșarea oficială a pandemiei de COVID-19 în țara noastră, Camera de Comerț și Industrie Maramureș în colaborare cu Baia Mare Value Centre au reușit organizarea unei ediții de succes a târgului de nunți ”Nunta de la A la Z”. Criza coronavirusului a spulberat apoi orice plan de evenimente și a îngenunchiat agenții economici din industria evenimentelor. După aproape doi ani, organizația camerală reia cel mai îndrăgit târg de nunți din județul Maramureș și îl relansează sub forma unui micro-eveniment, cu respectarea și asigurarea tuturor măsurilor impuse de pandemia de COVID-19.

Târgul ”Nunta de la A la Z” va avea loc în galeria centrului comercial Baia Mare Value Centre, în perioada 11 – 14 februarie a.c. Organizatorii pregătesc și câteva momente speciale pentru acest eveniment. Cvartetul Profcafe Strings din Baia Mare va oferi o notă de eleganță evenimentului prin susținerea unor scurte momente artistice, iar studenții de la Liga Studenților ”Pintea Viteazul” vor oficia, în 14 februarie, de Valentine’s Day, căsătorii pentru o zi.

Intrarea va fi gratuită, iar masca obligatorie. Accesul în centrul comercial se va face conform reglementărilor în vigoare de la acea dată, impuse de autorități în contextul pandemic.

Înscrieri pentru ultimele spații disponibile se mai pot face la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Bd. Unirii, nr. 16, telefon 0733-674898.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!