Baia Mare: Pista de alergare de pe Aleea N. Grigorescu urmează să fie inaugurată

Cătălin Cherecheș, primar: ”Sportul este șansa la o viață mai bună, iar alergarea ar trebui să facă parte din programul fiecăruia dintre noi”

Cea mai nouă pistă de alergare din Baia Mare urmează să fie inaugurată. Aceasta se află pe Aleea Nicolae Grigorescu, în zona Câmpiei Tineretului.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș îi îndeamnă pe băimăreni să facă mișcare.

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare: ”Sportul este șansa la o viață mai bună, iar alergarea ar trebui să facă parte din programul fiecăruia dintre noi, de la mic la mare. În curând vom inaugura, împreună cu iubitorii acestui tip de mișcare, cea mai nouă pistă de alergare din Baia Mare. Momentan mai avem de dotat zona cu bănci și de executat alte mici finisaje.”

Cu o suprafață de protecție pentru sport de 943 metri pătrați și cu o lungime de 700 metri pătrați, pista are o suprafață elastică alcătuită din două straturi cauciucate delimitate prin borduri. De menționat ar mai fi faptul că, pe parcursul săptămânii curente sunt așteptate să sosească cele 14 bănci din beton, care vor fi amplasate în zona pistei de alergare.

Proiectul a fost inițiat de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Revenim cu detalii pe acest subiect.

Foto-Cătălin Cherecheș

 

  • Un prost care a ascultat sfatul unor consilieri mai prosti.De ce ? Pentru că cei care vor ieși la plimbare recreere Promenada sau șe vor odihnii pe bănci vor trebui sa respire tot aerul expirat de cei care aleargă pe lângă ei.Trebuie mișcare și este binevenita alergarea Dar trebuie sa avem grija și de cei care sunt cu copii mici la plimbare sau bătrâni.Nu să-i obligăm să inspire aerul expirat de alții.Pista veche din celălalt parc este ok are delimitare între spațiul de alergare și cel de Promenada Dar asta e, trebuia Cherecheș sa justifice ceva bani.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!