Breaking News

Bogdănel Gavra, consilier local: ”Cartierele nu trebuie neglijate”

Buna funcționare a administrației publice locale presupune realizarea unei comunicări sincere și directe cu cetățenii care trăiesc și muncesc în cartierele municipiului nostru și, chiar dacă unii plătesc texe locale mai mici în funcție de zonă, au aceleași drepturi și obligații cu cei din zonele centrale.

O asemenea conlucrare ajută pe angajații Primăriei Baia Mare din compartimentele care au obligația de a cunoaște și monitoriza situația din tot orașul, întâlnirile cu băimărenii permițând identificarea și rezolvarea operativă a problemelor curente.

O asemenea stare de fapt mi-a fost sesizată de cetățenii din cartiere precum Gării, Republicii, Traian și Săsar, băimăreni care menționează că dacă în zonele centrale și pe bulevarde se intervine des la cosirea ierbii, tunderea gardurilor vii și scoaterea buruienilor, în cartierele lor nu au fost executate lucrări de întreținere a spațiilor verzi și a vegetației, devenită abundentă odată cu schimbarea anotimpurilor.

Printre lucrările neefectuate au fost menționate:

– Toaletarea arborilor al căror coronament afectează fațadele blocurilor și traficul pe trotuare,
– Intreținerea gardurilor vii de pe aliniamentele stradale, scuaruri, spații de parcare, platforme de colectare a gunoiului, școli și grădinițe,
– Tunderea spațiilor acoperite cu iarba din proximitatea blocurilor și lucrări de înierbare în zonele afectate,
– Stropirea vegetației împotriva dăunătorilor și realizarea de aranjamente florale,
– Tăierea vegetației care acoperă semnele de circulație în intersecții, generând risc de accidente.

Voi solicita executivului băimărean să întocmească și să facă publice graficele de lucrări pentru toate cartierele, acționând nediscriminatoriu indiferent de zona unde este necesar să intervină.

În Baia Mare, toți cetățenii merită un tratament egal, respect și aceiași atenție în efectuarea la timp a serviciilor publice!

Bogdănel Gavra, consilier local

  • In cartiere la locurile de joacă și în preajma magazinelor nu există bănci suficiente ,seara sau în timpul zilei sunt toate ocupate !

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!